Geef je nu op voor de DiabetesGames!

Op 30 juni organiseert de Bas van de Goor Foundation de Diabetes Games. Dit bijzondere evenement, geïnspireerd door de Olympische Spelen die later in juli beginnen, is speciaal georganiseerd voor kinderen tussen 7 en 17 jaar met diabetes.

 

De afgelopen jaren hebben we vaak grote voetbaltoernooien georganiseerd of zijn we hiervoor naar het buitenland gegaan. Nu organiseren wij een groter evenement,  vergelijkbaar met de Olympische Spelen! Tijdens de DiabetesGames voor kinderen van 7 t/m 17 jaar gaan we de (sportieve) "strijd" aan met elkaar in verschillende onderdelen, zoals bijvoorbeeld voetbal, hockey, volleybal of rugby. Maar meer sporten zijn mogelijk! Daarnaast gaat het er vooral om dat we een dag met elkaar zijn en van elkaar kunnen leren. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Gedurende het evenement zijn er in totaal 4 rondes waarin diverse sportieve clinics worden aangeboden. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een clinic naar keuze in elke ronde. Als beloning ontvangen de kinderen een medaille. Dit telt dan ook mee in het klassement om de Diabetes Games te winnen.

Kijk op deze pagina voor meer informatie en aanmelden.

 

Bas van de Goor foundation