Telefonisch spreekuur bij Diaboss

Sinds een jaar hebben we een telefonisch spreekuur op Diaboss. Dit is dagelijks van 12.00 tot 13.00 uur en is bedoeld voor dringende vragen die niet kunnen wachten tot een uploadafspraak of een afspraak met de arts. Om op het spreekuur terecht te komen, kan in de ochtend naar de balie gebeld worden, waarna je vervolgens tussen 12.00 en 13.00 uur door een diabetesverpleegkundige gebeld wordt. Dit is niet altijd je eigen diabetesverpleegkundige. Als je een vraag hebt over de glucosewaarden willen we je vragen de pomp, glucosemeter en/of sensor van te voren uit te lezen, anders kunnen wij geen advies geven.

Als je tussen 8.30 en 12.00 uur belt en er is uitgelezen, dan word je dezelfde dag nog gebeld. Lukt het uitlezen niet in de ochtend of bel je na 12.00 uur, dan word je de volgende dag gebeld tussen 12.00 en 13.00 uur.

Voor spoedvragen zijn we 24 uur per dag bereikbaar.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 5 november 2021.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum