Tini Paardekooper

Ik woon in Zaandam en heb 2 kinderen, een jongen en een meisje. Ik speel piano en ik ben verslaafd aan hardlopen bij AV Zaanland. Helaas ben ik niet zo snel.  Mijn motto is dat niet snel zijn altijd  beter is dan op de bank hangen.

Ik werk al sinds 1987 bij het Zaans Medisch Centrum. Eerst alleen op de kinderafdeling en later ook als kinderdiabetesverpleegkundige. Nu werk ik daar als diabetesverpleegkundige op de polikliniek interne geneeskunde .

Sinds 1-9-2016 kunnen er op de poli kindergeneeskunde van het Zaans Medisch Centrum geen kinderen met diabetes meer begeleid worden.  Ik vind het heel fijn dat “onze” Zaanse kinderen nu naar kunnen Diaboss komen en dat ik ze daar verder kan blijven begeleiden.

Samen met het team van Diaboss vind ik het heel belangrijk dat kinderen met diabetes en hun ouders veel leren over diabetes zodat ze zelf de baas worden over de diabetes en niet dat de diabetes hun de baas is. Mijn doel is dat kinderen meer weten over hun eigen diabetes dan dat ik dat weet.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 24 februari 2017.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum