Sjors de Ruiter

Hallo! Ik ben Sjors.

Binnen Diaboss ben ik Medisch maatschappelijk werker. Bij mij kan je terecht wanneer je even vastloopt. Ik kan mij goed voorstellen dat dit kan gebeuren en dit is helemaal niet erg! Het is niet makkelijk om te leven met een chronische aandoening. Wanneer je wil praten over hoe je dit het beste kunt verwerken en om kunt gaan met gevoelens zoals bijvoorbeeld angst, onzekerheid en eenzaamheid, dan kan je altijd een afspraak met mij maken. Dit geldt voor zowel de kinderen en jongvolwassenen met Diabetes als de directe mensen in zijn/haar omgeving.

Samen kunnen we een hoop bereiken. Je staat er namelijk niet alleen voor. Ik denk dat het belangrijk is om ons vooral te focussen op wat er allemaal kan en hoe jij dit kunt bereiken. Hier wil ik graag in ondersteunen. Laat je niet uit het veld slaan.

Samen met een team van specialisten ervoor zorgen dat kinderen en jongvolwassenen ondanks de uitdaging die diabetes met zich meebrengt zo gelukkig en gezond mogelijk kunnen leven, dat is wat werken bij Diaboss zo speciaal maakt.  

In mijn vrije tijd gaat eigenlijk al mijn tijd op aan het maken van muziek. Ik speel in verschillende bandjes en geef muziekworkshops op scholen. Op vakantie ga ik ook graag. Vooral Sardinië heeft een speciaal plekje in mijn hart. 


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 6 april 2021.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum