Sigrid van der Spoel

Al langere tijd werk ik met kinderen en volwassenen die de aandoening diabetes hebben. Eerst heb ik bij de kinderthuiszorg gewerkt. Ik heb kinderen en hun ouders thuis en op school begeleid met hun diabetes.  Dat vond ik zo’n leuk werk dat ik de opleiding gevolgd heb voor diabetesverpleegkundige. Ik heb daarna in het OLVG volwassenen met diabetes begeleid en nu  werk ik als kinderdiabetesverpleegkundige bij het Diabossteam.

Ik vind het ontzettend fijn om met kinderen, ouders en het medische team samen te werken.  Samen je zo goed mogelijk begeleiden zodat je een zo normaal mogelijk leven kan hebben met sporten, school, feestjes en logeren met daarbij zo mooi mogelijke bloedsuikerwaarden. Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben twee kinderen. De jongste zit op de basisschool en de oudste zit op de middelbare school. Ik hou er van om buiten te zijn. Wandelen, hardlopen in het bos of het strand. Ik ga ook er graag op vakantie.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 15 september 2015.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum