MW. M.L. de Sonnaville

Ik hou van lezen, wandelen, hardlopen en het bezoeken van antiek- en brocantemarkten. Helaas gebeurt dit te weinig. Als vakantiebestemming ga ik het liefst naar Frankrijk of Italië. Af en toe wat verder weg is ook spannend, maar dat gebeurt zelden.

Ik heb vier kinderen, van wie er drie al jongvolwassen zijn.

DiaBoss zie ik als een uitdaging om samen met andere enthousiaste collega’s de zorg voor kinderen en jongvolwassenen kwalitatief op een hoog niveau te brengen. En om samen met het DiaBoss team ontwikkelingen in de diabeteszorg bij te houden en aan te kunnen bieden in een omgeving die rust en geborgenheid uitstraalt.

Mijn tip: Ga de uitdaging aan om zelf beter dan de dokter te worden in het managen van de diabetes! Om zover te komen zijn alle kinderen en jong volwassenen welkom om dit bij Diaboss te leren.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 21 juni 2012.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum