Lianka Koppelman

Sinds 2003 begeleid ik, als diëtist, kinderen en ouders met diabetes type 1. Goede voeding (o.a. het berekenen van de koolhydraten) en het bepalen van de hoeveelheid insuline gaat altijd samen.

Bij Diaboss werken we in een team met allerlei disciplines. We hebben goed overleg, de deuren staan open, lijntjes zijn kort. Dit werkt heel prettig. Allemaal met hetzelfde doel: goede behandeling en zorg omtrent diabetes.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tennissen, fitnessen, wandelen, een leuke film te kijken, te lezen, uit eten en op vakantie te gaan vooral naar landen aan de Middellandse zee met zon, zee, bergen en strand.

Ik heb 2 kinderen, eigenlijk al jongvolwassenen, een jongen en meisje. Beiden hebben hun eigen leven met studie, vrienden en sport. Heerlijk om al hun verhalen te horen.

Tip: probeer diabetes een positief onderdeel van je leven te laten zijn, doe vooral leuke dingen in je leven, laat diabetes niet in de weg staan.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 24 februari 2017.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum