Jolanda Verlinde

Voeding is een belangrijk onderdeel van de behandeling bij diabetes. Voor vragen over wat gezond eten is als je diabetes hebt, hoe je de koolhydraten berekent en hoe je wat kunt afvallen kun je bij mij terecht.

Voeding blijft ook altijd in beweging; er komen nieuwe producten op de markt, in de media verschijnen veel berichten over wat nu weer gezond of juist ongezond is en je eigen eetpatroon blijft ook veranderen.

Het leuke van het werken bij Diaboss vind ik dat ik te maken krijg met kinderen, ouders en volwassenen die elk weer een hun eigen gewoonten en ideeën hebben over voeding. Je maakt mij blij als je eens een foto van jouw favoriete gerecht meeneemt!

Ook in mijn vrije tijd houd ik mij graag met voeding bezig; ik kook graag en samen met mijn dochter bak ik in het weekend meestal wat lekkers. Andere hobby’s zijn haken, hardlopen en zwemmen. Het liefste gaan wij naar Noorwegen op vakantie.

Mijn tip: maak zoveel mogelijk zelf. Kijk eens op de website www.puurgezond.nl hoe je zonder pakjes en zakjes lekker kunt eten.www.puurgezond.nl


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 24 februari 2017.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum