FreeStyle Libre (LibreLink-app)

Als je scant met je telefoon, wordt deze uitgelezen door middel van LibreView. Je kunt op twee manieren de app koppelen aan Diaboss:

  1. Je arts of diabetesverpleegkundige stuurt een uitnodiging via de mail.
  2. Je koppelt zelf de LibreLink-app zelf aan LibreView. Ons ziekenhuis-ID dat je daarvoor nodig hebt is: a6boa76sq40ls8kl.

Als je LibreLink-app gekoppeld is aan Diaboss, worden de gegevens vanzelf naar ons gestuurd; je hoeft dus geen upload te doen. De diabetesverpleegkundige of arts kijken alleen naar je upload als je een afspraak hebt.

Het uitlezen lukt niet!

Vul het contactformulier op de website van LibreView in of neem telefonisch contact op via 0800-2424400, zij kunnen het beste helpen. Als het dan nog steeds niet lukt, kom dan langs op het uploadspreekuur bij Diaboss. Bel naar Diaboss om te vragen wanneer het eerstvolgende uploadspreekuur is en om je aan te melden. Neem altijd het apparaat en de laptop mee!   


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 23 juli 2020.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum