Instructie voor gebruikers van andere pompen (Omnipod en Accu-Chek), bloedglucosemeters of sensoren (bijvoorbeeld Dexcom of Freestyle Libre)

Deze worden uitgelezen met Diasend.

1.Ga naar diasend.com en dan naar Registreer hier.

2.Klik op de Nederlandse vlag en doorloop dan het registratiemenu.

3.Bij Gegevens delen vragen ze om een Kliniek-ID. Vul hier het nummer 23-87150 Door het invullen van dit nummer, worden de gegevens automatisch naar Diaboss gestuurd.

4.Als de registratie voltooid is, hoeft alleen nog de Diasend Uploader geïnstalleerd te worden. Doorloop hiervoor het installatieprogramma. Klik hier voor de uitgebreide instructie van dit installatieprogramma.

5.Met de Diasend Uploader kan de pomp, bloedglucosemeter of sensor uitgelezen worden. Hiervoor is een verbinding tussen het apparaat en de computer nodig. Op de website van Diasend staat welk snoertje voor welk apparaat nodig is (https://www.diasend.com/docs/quickguides/personal/A2035v9_QG_NL_diasend-personal.pdf). Een snoertje voor de Contour TS of Contour Next One is via Diaboss te verkrijgen. De Contour Next One kan ook draadloos uitgelezen worden met de Diasend-app, lees hieronder de instructies.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum