Dexcom-sensor (als je je telefoon gebruikt)

Als je de Dexcom in combinatie met je telefoon gebruikt, wordt deze uitgelezen met Diasend. Kijk voor de uitgebreide uitleg op deze website, blz. 10. Hieronder staat een korte uitleg.

Account aanmaken:

  1. Ga naar www.diasend.com en dan naar ‘Maak uw Diasend-account aan’.
  2. Klik op de Nederlandse vlag en doorloop dan het registratiemenu.
  3. Bij ‘Gegevens delen’ vragen ze om een Kliniek-ID. Vul hier het nummer 23-87150 in. Door het invullen van dit nummer, worden de gegevens automatisch naar Diaboss gestuurd.
  4. Ga naar ‘App aansluiten’ en klik op ‘Verbinden’ in het vakje met de Dexcom-afbeelding. Voer de gebruikersnaam en wachtwoord in van de Dexcom-app.

Als je Dexcom-app gekoppeld is aan Diaboss, worden de gegevens vanzelf naar ons gestuurd; je hoeft dus geen upload te doen. De diabetesverpleegkundige of arts kijken alleen naar je upload als je een afspraak hebt.

Het uitlezen lukt niet!

Neem contact op met Diasend via mail (nederland@diasend.com) of telefoon (0800-0235145), zij kunnen het beste helpen. Als het dan nog steeds niet lukt, kom dan langs op het uploadspreekuur bij Diaboss. Bel naar Diaboss om te vragen wanneer het eerstvolgende uploadspreekuur is en om je aan te melden. Neem altijd het apparaat en de laptop mee! 


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 23 juli 2020.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum