Nieuwe coronamaatregelen bij Diaboss

Bij Diaboss hanteren we de coronamaatregelen zoals OLVG die hanteert. Kijk hier voor de meeste recente versie van deze maatregelen.

Daarnaast geldt:

  • Kinderen mogen één ouder/verzorger meenemen naar het spreekuur. Soms gelden op deze regel uitzonderingen, bijvoorbeeld als de diagnose net gesteld is.
  • Geplande afspraken gaan in principe door. Als afspraken omgezet moeten worden naar een telefonische afspraak of een videoconsult krijgt u hiervan bericht. Als u zelf liever niet wil komen, kunt u bellen met Diaboss om de afspraak om te zetten naar een afspraak op afstand.
  • Kom bij klachten die passen bij het coronavirus, in het geval van klachten of bij een positieve coronatest van huisgenoten niet naar Diaboss en neem telefonisch contact op over de afspraak. De afspraak kan in bijna alle gevallen op afstand doorgaan.


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 13 oktober 2020.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum