Kinderbeestfeest in Artis

Zoals ieder jaar zijn ook de kinderen van Diaboss weer uitgenodigd voor het KinderBeestFeest in Artis. Het feest wordt door Stichting KinderBeestFeest georganiseerd voor o.a. met een kinderen met een chronische aandoening uit Amsterdam en omgeving. Zij doen dit in samenwerking met Natura Artis Magistra en de Politie, Brandweer, Ambulancedienst, Marine, Douane, Koninklijke Marechaussee, het Rode Kruis, Reddingsbrigades en de Gemeente Amsterdam. Een bijzondere avond waarbij de kinderen even hun ziekte, aandoening of handicap kunnen vergeten en zichzelf kunnen zijn.

Vanavond is het weer zo ver, er gaan 20 jonge kinderen van Diaboss met hun ouders, broers en zussen naar Artis. Er zullen ook twee artsen van Diaboss aanwezig zijn. Elk jaar nodigen we andere kinderen uit zodat iedereen een keer mee kan!


De informatie op deze pagina is afkomstig van Diaboss. Laatst gewijzigd: 1 juni 2018.

Diaboss is hét behandelcentrum voor kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar met diabetes in Amsterdam en omstreken. Hier krijgen kinderen en jongvolwassenen met diabetes 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en ondersteuning bij vragen en problemen.
Lees meer >

Diaboss is een initiatief van:
BovenIJ Ziekenhuis OLVG Zaans Medisch Centrum